Tehnologie

Madrugada Group

Tehnologiile Madrugada

Sistemele de ferestre și uși produse de MADRUGADA corespund celor mai noi cerințe în materie de design, izolare termică și fonică și respect pentru mediul inconjurător. Soluțiile noastre vor fi întotdeauna pregătite pentru viitor.

Sistemele de profile încorporate în produsele Madrugada reprezintă vârful tehnologiei actuale. Bogăţia de variante de forme şi culori, multiplele soluţii speciale, stabilitatea superioară a formei, siguranţa funcţionării şi durata de viaţă fac din fereastra Salamander din material sintetic, componenta ideală pentru minţile creative.

Ferestrele Madrugada sunt echipate cu cel mai avansat sistem de feronerie ROTO, seria ROTO NX, fiind prima companie din România care a implementat acest sistem în producția de serie.

Geamul termopan reprezintă una din componentele de bază ale oricărei ferestre din PVC sau Aluminiu.
De aceea, geamul termopan integrat în structura ferestrelor MADRUGADA trebuie să îndeplinească toate funcţiile sticlei moderne. Printr-o colaborare strategică cu unul dintre cei mai importanţi distribuitori de tehnologie în domeniul geamului termopan s-a reuşit integrarea perfectă a unui pachet termopan ultraperformant în ferestrele noastre.

Compania Madrugada vă pune la dispoziție o gamă largă de accesorii pentru ușile și ferestrele din PVC și Aluminiu pe care le produce.