Produse Madrugada

Tâmplărie din PVC și Aluminiu

Ferestre și Uși din PVC și Aluminiu

Madrugada oferă clienților săi un portofoliu variat de tâmplărie din PVC și Aluminiu cu un raport excelent între prețul și calitatea produselor sale.

Ferestrele și ușile Madrugada din PVC au o serie de avantaje unice :

 • Sistemele de profile si feronerie care intră în componența ferestrelor MADRUGADA sunt printre cele mai avansate tehnologic la nivel european.
 • Profilele din PVC marca SALAMANDER sunt disponibile atât in variante de Clasa A cât și în variante de Clasa B, în funcție de preferințele clienților MADRUGADA.
 • Nuanța de alb SALAMANDER cât și gradul de luciu al acestor profile ce generează o senzație unică plăcută la atingere sunt tehnologii exclusive MADRUGADA pe piața din România.
 • Integrarea în 2019 a feroneriei ROTO NX – unul din cele mai avansate sisteme de feronerie existente pe piață la ora actuală – reprezintă un alt avantaj al ferestrelor MADRUGADA.
 • MADRUGADA este un pionier în integrarea și acceptarea pe piața europeană a tehnologiei de sudură V-PERFECT dezvoltată de GRAF SYNERGY. Rezultatele utilizării acestei tehnologii în fabricarea ferestrelor înfoliate sunt spectaculoase. Design-ul si calitatea ferestrelor MADRUGADA sunt un punct de referință datorită utilizării pe scară largă a acestei tehnologii unice.
 • Centrele de debitare si prelucrare de înaltă precizie folosite in producerea ferestrelor MADRUGADA reprezintă ultima tehnologie disponibilă la nivel mondial în prelucrarea profilelor din PVC. Astfel, fereastra MADRUGADA este în același timp de înaltă calitate dar și cu un preț extrem de competitiv datorat producției hi-tech și extrem de eficiente.
 • Know-how-ul datorat unei experiențe de peste 15 ani în domeniul producției de ferestre și uși din PVC pentru piața românească și europeană asigură clienților MADRUGADA:
  • Consultanță tehnică de nivel pofesional
  • Soluții personalizate pentru proiecte speciale
  • O gamă completă de accesorii de calitate, verificate și testate pentru ferestrele MADRUGADA

Produse Aluminiu

MADRUGADA produce ferestre, uși și pereți cortină din aluminiu la cele mai înalte standarde de calitate și cu utilaje de ultimă generație bazate pe următoarele sisteme dezvoltate de ALUMIL

Sisteme de umbrire și protecție împotriva insectelor

Sisteme de umbrire

Madrugada oferă o gamă variată de rulouri care îndeplinesc cele mai exigente cerințe și sunt compatibile cu noile tendințe ale tehnologiei moderne « Smart Home ».
Rulourile pot contribui la creșterea protecției termice, asigură protecție solară, îmbunătățesc gradul de siguranță a ferestrelor și nu în ultimul rând oferă intimitate. De asemenea, asigură protecție fonică și întuneric total pentru un somn relaxant. Sistemele noastre de rulouri asigură o integrare facilă a soluțiilor de plase contra insectelor.
În combinație cu sisteme moderne de monitorizare și control rulourile nu trebuie să lipsească dintr-o casă modernă și eficientă energetic.