Geam termopan

Geam termopan

Vitraje termoizolante

Compania noastră produce unități de geam termopan la cele mai înalte standarde de calitate folosind o linie automatizată de ultimă generație .

Linia de procesare a geamului termopan bazată pe soluția oferită de Lisec Austria, companie cu peste 50 ani de experienta în industria sticlei și cu peste 250 de inventii brevetate, ne oferă avantajul de a putea procesa automat in proporție de 100% o gamă largă de dimensiuni și forme, astfel încât riscul contaminării sticlei prin interventia umană este mult diminuat.

Misiunea noastră este de a consolida competitivitatea clienților noștri prin îndeplinirea așteptărilor acestora și de a le oferi un produs care ridică standardele actuale de fabricație a geamului termopan.

Ne dorim să inovăm, motiv pentru care venim în întâmpinarea clienților noștri cu un produs inovativ:

Geam termoizolant cu baghetă caldă Butyler TPS.

Avantajele baghetei Butyler TPS față de bagheta caldă clasică:
– Aplicare robotizată
– Transmitanțăa liniară  ψ-value (PSI): 0,035 W/m2K.

  • Adaptare automată a grosimii baghetei în funcție de grosimea sticlei, ducând la o toleranță totală a grosimii pachetului de ± 0.8 mm în cazul pachetelor cu sticlă monolit și de ± 1.5 mm în cazul pachetelor cu sticlă laminate / securizată (peste 90% din cazuri se încadrează în toleranță de ± 0.8 mm)
  • Rata de pierdere a gazului (Argon): 0,4% pe an (limita maximă fiind de 0.99 %).
  • Aliniere perfectă a baghetelor (geam triplu)
  • Aplicare continuă, o singură îmbinare.
  • Transformă practic 3 elemente ce formează prima sigilare în una singura: Baghetă, butyl, desicant -> Butyler TPS care conține în compoziția sa chimică și sită moleculară.

Dimensiuni pentru procesare automată:
350×180 – 4000×2700