Feronerie

Calitate

Feronerie Madrugada

Ferestrele Madrugada sunt echipate cu cel mai avansat sistem de feronerie ROTO, seria ROTO NX, fiind prima companie din Romania care a implementat acest sistem in productia de serie.

Smart Home, protecţia antiefracţie, cerinţele de confort, protecţia fonică, eficienţa energetică – acestea sunt subiectele importante din branşă. Uneori, chiar şi schimbările mici pot avea un impact mare. Datorită dezvoltărilor continue aduse componentelor individuale şi ale ansamblurilor, am îmbunătăţit decisiv sistemul nostru de feronerie oscilo-batantă, pregătindu-l pentru noi provocări. De exemplu, cu

Roto NX ne aliniem tendinţei realizării de ferestre moderne cu suprafeţe vitrate mari. Principalele avantaje sunt eficienţa, siguranţa, confortul şi designul.

Roto NX reprezintă un nivel ridicat de siguranţă. Noile componente TiltSafe oferă o protecţie antiefracţie ridicată – acum, chiar şi în poziţia batată (protecţie antiefracţie conform RC 2). Instalarea feroneriei devine mai sigură şi permite, de exemplu, greutăţi mari în varianta standard. Calitatea şi varietatea gamei de produse garantează în plus fiabilitate şi siguranţă în luarea deciziilor.

Roto NX reprezintă un confort sporit. Sistemul se evidenţiază prin gradul înalt de confort la utilizare, manevrarea uşoară şi funcţionarea optimă. Roto NX îmbunătăţeşte, de asemenea, confortul în locuinţă – de exemplu, prin proprietăţi de aerisire optimizate pentru asigurarea unui climat echilibrat în încăpere şi prin integrarea în cadrul sistemelor de control pentru locuinţă.

Roto NX asigură un aspect atrăgător, din toate punctele de vedere, de exemplu, aspectului plăcut al capacelor de mascare şi vopsirii în câmp electrostatic, precum şi şuruburilor ascunse de pe partea balamalelor. În plus, datorită greutăţilor mari admise, sistemul permite o configurare modernă a încăperilor cu suprafeţe vitrate

Noua suprafaţă mai robustă Roto Sil Level 6 asigură protecţia elementelor de îmbinare şi elementelor culisante. Astfel, sistemul de feronerie oscilo-batantă depăşeşte chiar şi cerinţele celei mai înalte clase (a 5-a) de protecţie împotriva coroziunii.

Sistemele de microventilatie integrate si cele impotriva contraacționării greșite aduc plus valoare setului de feronerie.

Alături de ROTO NX, sistemele oscilo culisante în plan paralel din gama ROTO PATIO ALVERSA completează gama de feronerie MADRUGADA. Acestea oferă confort și silențiozitate în utilizare.

Bineințeles, sistemele de feronerie sunt pregătite pentru Home Automation. Ferestrele și ușile Madrugada pot fi echipate cu senzori și motoare de acționare astfel încât să poată fi monitorizate și comandate de la distanță.

Specificatii

Caracteristici

  • Mecanismul contraacţionării greşite a ferestrei
  • Mânerele în tehnologie SEKUSTIK
  • Microventilaţia de securitate în plan paralel
  • Plăcuţe de blocare din oţel şi alte elemente de siguranţă necesare pentru a respecta normativele de securitate RC2 şi RC3
  • Balamale ascunse
  • Sisteme automate multipunct de închidere a uşilor rezidenţiale
  • Sisteme de deschidere la distanţă
  • Sisteme de praguri automate
Intotdeauna decizia corecta

Noul Sistem de Feronerie Oscilobatantă

Roto NX oferă soluţii inteligente pentru solicitările viitorului, cum ar fi: siguranţă, sisteme de control pentru locuinţă, suprafeţe vitrate mari, optimizarea producţiei şi creşterea eficienţei. Roto NX oferă producătorilor şi distribuitorilor de ferestre o investiţie sigură pentru viitor.